En nära hyresvärd med hjärtat i Vätterbygden

 

Vätterbygdens Byggnads AB äger och förvaltar ca 1400 hyresobjekt  i centrala delarna av Jönköping och Huskvarna. Det är främst hyreslägenheter och till viss del affärslokaler.

Hyresgästservice

Information för dig som befintlig och blivande hyresgäst.

Läs mer ››

Våra fastigheter

Läs mer om våra hyresfastigheter i Jönköping / Huskvarna.

Läs mer ››

Intresseanmälan

Söker du lägenhet? Gör en intresseanmälan.

Läs mer ››

Tyck till!

Ris eller ros? Dina synpunkter är viktiga för oss.

Läs mer ››

Nyheter & aktuellt

God Jul och Gott Nytt år önskar vi på VBAB!

Vi kan se tillbaka på ett händelserikt 2018. Vi har bland annat förstärkt VBAB-teamet med Marcus Kühn, uppdaterat och moderniserat vår logga samt gjort flera stora fasadrenoveringar. Inför 2019 har vi flera spännande projekt som ligger i startgroparna och som vi snart kommer att presentera. 

 

Vi vill framföra ett stort tack till alla våra hyresgäster, leverantörer och samarbetsparterns för det gångna året. Vi önskar er en härlig och rofylld jul och ett glittersprakande nyår.

 

 

 

/ Johan, Amelia, Christian, Jennica och Marcus

Läs mer...

Hyresförhandlingarna är klara

Vi har nu nått en överenskommelse med Hyresgästföreningen gällande hyrorna från och med 1:a Januari 2019. Hyresökningen som är en direkt kompensation för ökade kostnader och priser som beslastar vår förvaltning blir 2,1% från 1:a Januari 2019.

Tryck på "Läs mer" för mer info.

 

 

Läs mer...

Ny medarbetare!

Idag hälsar vi Marcus Kühn välkommen till vårat team! Han har gedigen erfarenhet både från byggbrancshen och från fastighetsförvaltning.  Marcus kommer att till stor del jobba med besiktningar och underhållsfrågor i våra lägenheter.

Läs mer...